Min hälsokontroll

Hej,
Förra veckan var jag iväg till Carlanderska Sjukhuset här i Göteborg och gjort en hälsokontroll via blodet. Man kan säga att jag gjort en besiktning utav mig själv. Jag valde att göra hälsokontroll XL eftersom den innehåll mest och de prover jag var ute efter. Jag har liksom många andra som äter lågkolhydratkost som LCHF fått höra många gånger att på sikt kommer jag att blir väldigt sjuk. Eftersom man äter så himla mycket fett, fel fel fel säger jag bara!!!!!
Jag beställd allt via Werlabs hemsida, länk här. Men innan jag valde XL kontrollen så läste jag på lite först vilka prover de tog under respektive hälsokontroll. Men kände att XL hälsokontrollen var den som gav mest, det var den som var intressant för mig.

Eftersom jag är med i en Facebookgrupp för kost och träning, så fanns det en rabattkod som gav mig 15 % i rabatt, fbstyrka. Perfekt! Man fick en bekräftelse och sen var det bara att åka till närmsta provtagningsställe. Här i Göteborg är det till Carlanderska man åker till, knappt någon kö. De öppna redan 07:30 så det var bara att svänga förbi innan jobbet. Tog inte mer än 20 minuter från att jag kom tills jag var iväg igen.

Tog ca 2 h innan jag fick ett SMS att mina provsvar började trilla in. Under 3 dagar kom det in provsvar hela tiden. De flest kom under första dygnet men det sista dygnet var det en läkare som hade gått igenom mina provsvar och gav mig ett utlåtande, en analys på mina svar.

Nu väntar ni med spänning på mina resultat eller hur?!?
Hahah

Mina värden är toppen, alla värden är inom de gränser som de ska ligga i, fanns inget att klaga på. Precis som jag förstod!

Är du också nyfiken på dina värden så surfa in på Werlabs och beställ en hälsokontroll även du, klart värt pengarna!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.