Medaljer, vad gör man med alla?

Genom åren har jag deltagit i olika tävlingar och givetvis fått medaljer, men vad gör man med alla medaljer?
När man var mindre så satte man upp allt på vägen, eller jag gjorde så iallafall. Men nu när man är vuxen, vad gör man med dom då?

För någon helg sedan gick jag igenom alla medaljer, satt och tänkte igenom varje lopp, hur det kändes osv. Men jag måste nog erkänna att den jag är mest stolt över är Göteborgs Marathon medaljen som jag fick i höstas.

Göteborgs Marathon 2017 – 42 km!

Midnattsloppet ligger också varm om hjärtat, så himla mysigt att springa i mörkret, härlig musik längsgatorna och olika typ av ljus utmed banan. Folkfest! Jag tror att jag kommer att springa midnattsloppet här i Göteborg i år och inte Stockholm.

Midnattsloppet 10 km

En annan folkfest som man hela tiden känner ett sug för är faktiskt GöteborgsVarvet, tre år i rad har jag sprungit och frågan är om jag kommer att springa även i år? Där har jag ännu inte bestämt mig, men känner jag mig själv rätt så kommer jag garanterat att springa 🙂

GöteborgsVarvet 21 km

Hindebanelopp var något nytt jag testade på under 2017, även om jag gjorde det med jobbet några år tidigare genom att springa Tough Viking. Sjukt kul och framförallt roliga utmaningar, man blir så glad och stolt när man väl kommer i mål och har genomfört de. Galet stolt blir man, fast galet kladdigt är det också 🙂

I år kommer vi på gymmet köra ett hindebanelopp som heter OCR Golden Trophy och är tre del tävlingar under året och klarar man alla tre får man en guldmedalj. Tror att vi är ca 45 stycken som ska göra detta tillsammans i ett big team. Sjukt kul!

Tough Viking 8 km
OCR Golden Trophy 5 km

Ska du springa några lopp till våren/sommaren/hösten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.