Martina och Ralf nya bok Inflammation

Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus

Nu äntligen har jag läs igenom Martina och Ralf nya bok Inflammation. En bok för dig som är lika intresserad som jag i det här med att optimera dig och din kropp.

De skriver på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt så att vi som nördar ner oss i kost och hälsa förstår. De börjar med att förklara hur allt hänger ihop, vad som händer med våra kroppar när vi äter fel osv. Inflammation, Inflammation…..

Jag satt och sträckläste den, superintressant!

Obalans bland könshormonerna var ett intressant kapitel. Om progesteronet, östrogendominans, proventivmedel och hormonell hälsa. Såå intressant. Jag är så glad att jag tog beslutet att inte ha en kopparspiral eller andra främmande preparat i min kropp.

Sista kapitlet heter Att läka kroppen, den läste jag två gånger just för att inte glömma. Hur kan jag optimera just min kropp. Vad har jag för bekymmer. Kan jag optimera min kropp enl Bas, Medium eller Avancerad.

Klart man vill slippa Inflammationer, men frågan är hur hardcore vill jag gå?

På slutet har du ett test att göra, dvs några frågor att svar på för att se ifall du har någon inflammation som gror i bakgrunden.

Är du nyfiken på boken så kan du hitta den här hos Bokus.

Jag har iallafall lärt mig massor om mig, min kropp och hur jag kan optimera den på bästa sätt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.