Måndag morgon och ny arbetsvecka, är du redo?

Godmorgon, måndag morgon igen och en helt ny arbetsvecka står redo.
Är du redo?

Själv känner jag mig inte riktigt klar med helgen ännu, hann inte riktigt med allt som jag hade planerat. Men som tur är ska det vara fint väder idag så kvällen kanske blir lång.

I lördags hade vi kräftskiva här hemma med några vänner, toppen väder så vi kunde till och med sitta ute och äta alla kräftor. Vi var nämligen 10 vuxna och 8 barn så inne hade det blivit rätt trångt.

Testade att göra ett nytt recept på kex, nämligen Birgittas Höglunds Västerbottenskex från hennes nya kokobok Bästa Grilltips. Jag fick den boken för ett tag sedan men har inte hunnit grilla så pass mycket ännu. Hoppas att hösten blir fin så att jag få testa några gobitar som jag kan dela med mig utav till er.

Recept på Västerbottenskex kommer senare i veckan. Kan säga att jag fick tummen upp av de som smakade på kräftskivan. Gjorde även en Västerbottenpaj utan skal. Som vanligt glömde jag bort att ta kort men jag var en trevlig värdinna istället 🙂

Tyvärr blev det några glas vin, även om jag hade lovat mig en alkoholfri månad. Nya tag idag!

Passar på att önska er en underbar måndag, jag ska snart sätta mig i bilen för att köra till mitt första möte för veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.