Liseberg – Helix

Ja vad ska jag säga, jag/vi alla har nu åkt Helix på Liseberg. Såå himla skön!
Bergbanan släng dig i väggen – Balder är fortfarande skön. Ja till och med Vincent tyckte Bergbanan var tråkigt efteråt och när vi väl hamnade på barnsidan så blev han uttråkad…. ha ha ha han snackade mer om Six Flags i USA och allt han åkte där….
Det var med nöd och näppe att han fick åka Helix – de litade inte på oss när vi sa att han var 133 cm. Stå på tå Vincent tänkte jag…. ha ha ha

Vincent skattade hela tiden han åket. Igen sa han så fort vi klev av – nej tack tänker inte stå i 45 min i kö igen för att åka 2 min….. ha ha ha

Vädret var toppen för en dag på Liseberg. Vi alla hade köpt åkband så det vara bara att springa runt och köra järnet. Vi avslutade som vanligt med Flumeride – dags att bli blött.
Fast vi klarade oss rätt bra, en pappa och hans son satt framför oss så de tog det mesta.

Det var en trött Vincent när vi sedan kom hem på kvällen – grillade lite kyckling och sedan hoppade han i sängen. Somnade på 2 sekunder.

Själv stack jag ut och sprang ca 5 km med intervall träning. Puh säger jag bara.
Jogga lugnt mellan 2 lyktstolpar, rusa mellan 2 st och kör sedan 10 grodhopp, 10 utfall, 5 armhävningar, 10 höga ben och 10 spark i rumpan. Så höll jag på i 6-7 varv…. snacka om slut när jag väl kom hem.
Go träningsvärk jag har idag kan jag säga…. ha ha ha

Grillad kyckling med grillad halloumi, tzatziki och grillad sparris.

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.