Kan man bli pigg utav träning?

Trött, tröttare och sen kommer nog jag, just så känner jag mig. Vet inte om det är att vi har ställt om klockan i helgen eller om det är vädret, men jag är så himla trött. Eftersom jag har varit förkyld så har jag inte varit på gymmet på över en vecka men igår tvingade jag ner mig själv. Körde lite uppvärmning på löpbandet, sen blev det att mosa ben så som utfall och squat. Finns risk att jag känner av det ikväll. 

Men någon som jag kom på sedan när jag väl hade kommit hem var att jag kände mig pigg igen. Vart hade min trötthet tagit vägen? Den var som bortblåst. Än en gång har jag fått det bekräftat, man mår bra av att träna. Alla ”må bra” hormoner bara rusar runt i kroppen. Underbart! Skönt att energin är tillbaka för på lördag kommer jag att bli mossad rent kroppsligt.

Den 19 november ska nämligen jag och ett gäng från gymmet köra årets sista OCR-race på Ullevi, en hinderbana på 5 km med 60 hinder. Ska bli sjukt roligt eftersom vi är så många. Men på lördag ska vi träna tillsammans för första gången och OCR gurun själv ska drilla oss, Niclas Oppäng från Military Fitness. Finns risk för träningsvärk på söndag/måndag. Återkommer med ett inlägg om hur det gick.

kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.