Idag drar vi på semester!

Godmorgon alla, om några timmar drar vi på semester!

Ska bli så skönt att komma iväg på semester. Denna vår har varit helt hysterisk rent jobbmässigt för mig, sjukt mycket att göra så nu sitter denna semestervecka helt perfekt.

Om jag kollar vädret i Montenegro så kommer det att var kring 25-30 grader varmt, molnigt med sol. Helt perfekt, några dagar på stranden och resten av dagarna upptäcka deras natur och omgivning. Vi kommer att hyra bil så att vi får se lite. Ni som känner mig och följer mig vet nog att vi alla blir nog lite rastlösa i kroppen ifall vi ligger still för länge 🙂

Älskar att upptäcka nya saker, så det ska blir spännande att upptäcka Montenegro. Deras natur verkar helt magisk. Givetvis återkommer jag med ett inlägg om resan så att även ni kan ta del utav den, se bilder osv.

Vill du får du hemskt gärna följa mig via Instagram: Pelantz, heter jag där. Bloggen kommer jag inte att uppdatera under semestern mer än att jag förberett lite inlägg som kommer upp via min Facebook-sida, Pernilla Lantz – Lågkolhydratkost och Rörelse, heter jag där. Via Instagram kommer jag att uppdatera dagligen med bilder från vårt äventyr.

Vi hörs via Instagram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.