Ibland måste man våga!

Hej,
Hoppas er helg har varit bra, själv måste jag säga att min har varit super. Jag har hunnit med alla bestyr som tvätta upp allt efter semestern, hunnit städa upp i trädgården. Upptäckte att vår fågelholk hade ramlat ner undertiden vi har varit borta, så nu måste jag köpa en ny. Som tur var hade nog de som bodde där flyttat ut, såg iallafall inga rester av några hyresgäster.

I lördags satt jag och Anders, drack ett glas vin medan Vincent byggde ihop en legolastbil. Snackade om dittan och dattan, satt och reflekterade över semestern. Pratade om vad jag och min faster pratade om, att utmana sig själv, att följa sin väg och bygga vidare på sig själv. Ja vad menar jag då med det?

Jag har sedan en tid tillbaka funderat på att utbilda mig till kostrådgivare, men har mer eller mindre lagt det på hyllan just nu men däremot funderade jag på att lära mig mer om hur man tar kort osv. Sagt och gjort, jag googlade fotokurs Göteborg och hittade en kurs på 4 tillfällen här i Göteborg på Folkuniversitetet. Så i oktober kommer jag att lära mig att ta kort! Kul va?

Idag tar jag kort till 100% med min mobil, visst blir de bra men känner att jag vill utveckla den biten. Så nu måste jag hitta en bra kamera, systemkamera eller en mer avancerad kompaktkamera. Var iväg till MediaMarkt för att titta på kameror i lördags och det är så svårt att välja. Någon utav er som läser bloggen som har ett tips? 

Tänk redan augusti och jag går in i min sista semestervecka, nu gäller det att ladda batterierna!
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.