God kväll i stugan!

Hej,

Hur är det i vårvärmen?
Här är det helt toppen, jag grejar o fixar i trädgården. Jag bara älskar att vara ute, lyssna på fåglarna och bara njuta av livet. Helt underbart, livskvalité

Vad händer annars i vårt liv, jo vi tömmer kyl och frys. Så just nu äter vi ingen rolig mat att dokumentera och sprida vidare precis…. igår blev det falukorv med blomkål och innan det blev det hemmagjord rödbetssallad med falukorv….. idag bjöd Anders ut mig och Vincent på middag i Kungsbacka. Så då blev det korv och pommes till sonen… ja han har verkligen fantasi o vågar verkligen ta ut svängarna denna son. Själv åt jag en hamburgare utan bröd med sallad. Massa cheddar ost o goa såser till, mums! Vi gick till någon som hette Tio Pepe, Kungsbacka. Helt okej mat, Vincent valde restaurangen. Jag hade nog hellre gått in på Esters men men det få blir fler besök i Kungsbacka kanske ska vi ta pendeln dit nästa gång.

Snart kommer det att blir webb semester för mig, men när jag är tillbaka igen så ska jag skärpa mig och blir bättre på att dokumentera allt. Ta mer träningskort, matkort och livet!

 

Ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.