God fortsättning alla goa följare och vänner!

Hoppas att ni har fått en underbar jul och att även tomten kom förbi er!

Vi hann inte träffa tomten, men han lämnade en säck på balkongen, 6 våningar upp så lite julklappar fick vi. Vincent blev iallafall nöjd med julafton vilket är det viktigaste. Bästa julklappen var notstället till saxofonen och en basketkorg som man ska sätta på dörren inomhus…. (inte mammas favorit 😉 )

Som vanligt firade vi med min släkt, min mamma, hennes syster med familj, mina kusiner och deras barn och min mormor. Vi är 10 vuxna och 6 barn, så det var verkligen fullt hus.

Julafton

Som vanligt gjorde jag och Anders vår jullöpning tillsammans, 6 km, runt ”Kålgårn” i Falun och sen in till centrum, upp till Lugnet och hem igen. Nu finns det plats för all julmat tänker jag!

I julklapp fick jag en mössa, grytlappar, en polar våg, presentkort och en kaffe termos – Contigo. Så nöjd, precis allt jag önskade mig!

Juldagen

Då spelade vi en bowlingturnering på Falun Bowling och Krog, vilket jag givetvis förlorade….. jag är inte bra på bowling helt enkelt. Men vi hade det super trevligt, Anders bror Tomas, frun Pernilla (ja vi heter lika) deras båda barn Victor och Oscar som hade sin tjej, Johanna med sig. Anders mamma Gunnel och vi så klart. Både Gunnel, Tomas och Victor tränar och tävlar i bowling på division 3. Vilket märks!!

Efter vårt spel så åt vi middag på restaurangen, hamburgare givetvis utan bröd, i salladsblad och en coleslaw. Så himla gott och till efterrätt unnade jag mig en milkshake med choklad smaksatt med Kahlua och Baileys. Smaskens säger jag bara 😛

Anders in action!

Hur har er jul varit?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.