Emelies LCHF Frallor

Alltså har du inte testat dessa goda frallor så måste du helt enkelt göra det. Det är så pass bra att man nästan inte känner skillnaden!

Jag fick smaka Emelies LCHF frallor när vi var iväg på LCHF Kryssningen och jag säger bara wow. Så himla goda och perfekt att frysa in.

Givetvis hittar du receptet på hennes blogg, klicka här så kommer du direkt till Emelies LCHF frallor. Jag har nu gjort dubbelsats och fryst in, så det ligger ett gäng frallor och väntar på mig i frysen.

Perfekt att ta fram då man ska ut till stranden eller när du ska iväg på resa. Kan tänka mig att dessa även funkar som hamburgerbröd om man skippar vallmofrö ovanpå. Det är bara fantasin som sätter gränser eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.