Drömmer mig bort….

Hej,
sitter här i min ensamhet och drömmer mig bort. Nästa år ska jag ta i tur med min trädgård igen. Detta år har vi fokuserat på att lägga ingen bäcken, fylla upp med jord och göra gräsmatta igen och få den plan. Snart så är det klart så då vandrar mina tanka iväg och jag drömmer mig bort om hur jag vill ha det…..

Först hittade jag hur jag ska ha alla mina pallkragar, göra egna pallkragar, odla massa gott.

På ena hörnet ska jag ha alla pallkragar i olika storlekar, lite som bilden här ovanför.
Tänkte testa att odla kålrabbi, grönkål osv – morötter, lök, sallad, osv – vitlök
Sparris har jag sedan tidigare och den stormtrivs hos oss.

Sen är tanken att framför alla dessa pallkragar ska jag ha ett växthus med idag hittade jag något som var helt perfekt, ett växthus med förråd. Vi behöver ett till förråd att ha alla trädgårdsverktyg, krukor, gräsklippare osv. Jag bara trillade över denna….. perfekt säger jag bara!

 

Undra bara vad Anders säger…. Jag får måla huset svart om han bygger ihop det 🙂
Än har han inte sett det, han är iväg med jobbet och åker vattenskoter i detta goa väder, undrar om han fryser…. ha ha ha. Så idag blir det inga matbilder för vi hade köpemat jag och Vincent. Han ville ha pizza så då fick jag ta en standard kebab utan bröd – mums!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.