Avokadosmoothie

Visst är det skönt med sol och värme?

Nu denna vecka har jag och Vincent semester, vi passar på att sola och bada. Eftersom Vincent brände sig på en brännmanet så vill han inte åka till havet utan det blir en sjö som vi åker till som ligger i Lindome. Tar oss ca 5 min att köra dit. Funkar kanon för oss med barn men hade jag varit själv hade jag åkt till klipporna ute vid havet. Men men nu har man barn så då får man anpassa sig efter situationen.

På dagarna gör man inte så pass mycket men kvällarna blir det mer på. Som i förrgår satt vi upp lampor på fasaden, gäststugan fick ett entré tak. Se så snyggt det blev.

I måndags var jag och Vincent iväg och köpte Lego till han. Han har nämligen sparat och sparat till ett skepp, Lego Chima Craggers stridsskepp. Nu efter trippen upp till mormor så hade han fått ihop pengar till att köpa detta helt själv…. Stolt kille som snabbt byggde ihop denna.

Igår kväll åkte vi ut till havet, Billdal för att hoppa lite på klippor osv. Men vi fick åka hem rätt snabbt för det började att regna. Men jag hann ta en bild iallafall. Det enda positiva med regnet var att jag slapp vattna gräsmattan när jag kom hem. Annars har vi gjort det varje kväll. Men nu har den blivit liiiite grönare 🙂

Nu under semestern har jag gått ifrån att äta ägg till frukost och dricker istället en smoothie gjord på avokado. Jätte god och nyttig.

Avokadosmoothie

Måltid Lunch
Portioner 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 Avokado
  • 2 dl Turkisk Yoghurt
  • 1 dl Mjölk
  • 1/2 Limesaft
  • 1 dl Frusen Mango
  • 1 näve Spenat

Instruktioner
 

  • Mixar den i en blender och serverar direkt. Det som blir över tar jag som mellanmål när vi kommer hem efter en dag på stranden. Perfekt!

Ha de så himla gott i sommar solen,

blir inte så himla mycket uppdateringar just nu men så är det väl när det är semester och SOL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.