Aj min hals….

Hej,
ja ha, då har även jag fått ont i halsen…. Både Vincent och Anders har varit förkylda några dagar och nu var det min tid… blir ingen träning denna helg.

måndag – gym
tisdag – löpning, intervallträning – ca 15 min – blev inte genomförd
onsdag – crossgym
torsdag – gym – blev inte genomförd
fredag – simning med familjen – helt slut i kroppen, blev inte genomförd
lördag – löpning, långt typ 10 – 15 km – sjuk….. ingen träning
söndag – gym – sjuk…. ingen träning

Idag har jag varit iväg till bonden, Gödebergs, för att handla lite leverpastej, rosbiff och ägg. Hade tänkt handla lite kamben, oxfilé till nyår men det var tyvärr slut….. De skulle få in en leverans på måndag, så jag hoppas vi hinner handla innan det tar slut igen.

Hur går det för er och julshoppingen? Själv har jag bara en julklapp kvar sen så är jag klar. I vanliga fall brukar jag vara klar redan i oktober/november men i år har jag inte hunnit. Så strax är det lunch för barnen och sen drar jag till Kungsbacka.


Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.