Vår träningshelg på JA Ranch, Strömsnäsbruk

Nu är det inte många dagar kvar tills vår träningshelg går av stapeln i Strömsnäsbruk. Både jag och Matilda ser verkligen framemot detta, som vi har längtat. Så denna vecka förbereder vi för fullt med det vi kan både matmässigt och finlirar på vårt upplägg.

På fredag denna vecka drar vi igång vår första träningshelg tillsammans. En träningshelg med fokus på ren mat och den funktionella kroppen. Vi kommer att hålla workshop varvat med träning och härligt häng tillsammans med tjejerna. Ska verkligen bli superkul att få träffa alla!

Vi kommer att ha vår träningshelg hos JA Ranch i Strömsnäsbruk, som ligger strax utanför Markaryd och drivs av Jannica och Krister. Jannica är en lyssnare av Ketopodden och hon kontaktade oss när hon hörde att vi ville ha en träningshelg. Hon berättade vad som fanns att hyra, så i våras åkte jag och Matilda ner dit för att se mer av stället. Wow så himla coolt, säger jag bara!

Så på torsdag eftermiddag kör jag ner med allt till Strömsnäsbruk och börjar fixa med allt som ska fixas med inför träningshelgen Goodiebags ska packas, mat ska förberedas mm. Tjejerna kommer på fredag vid 15.00 och redan kl 16.00 börjar den första föreläsningen via länk. Spännande…..

Kolla in bilderna här nedanför, visst är JA Ranch coolt?

Både jag och Matilda är taggade för en späckad träningshelg med massa träning och workshops. Jag berättar mer om helgen så fort jag har kommit hem igen.

Ha en fin dag!

JA Ranch
Utsikt från övervåningen ut över deras plan och utegrillen/baren.
JA Ranch
Ett av rummen
JA Ranch
Sällskapsrum
JA Ranch
Här serverar vi frukosten bland annat
JA Ranch
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.