Go Back
Skriv ut

Kalops Crock-Pot

Maträtt Middag
Keyword Crock-Pot
Portioner 6

Ingredienser

  • 800-1000 gram Högrev
  • 2 st Gul lök
  • 15 st Kryddpeppar
  • salt
  • 3 st Lagerblad
  • 0,5 dl Vatten
  • Morötter ifall man vill

Instruktioner

  1. Börja med att putsa köttet och skär det i mindre bitar

  2. Grovhacka löken och lägg den i pottan tillsammans med kryddpepparn, salt, lagerblad och vatten

  3. Lägg sedan köttet ovanpå

  4. På med locket och ställ in den på låg temperatur, 5 timmar

  5. Efter 2 timmar rör du runt en gång så att allt blandas.

  6. När allt är klart serverar du kalops med önskat tillbehör. Vi åt sötpotatis till som vi gjorde i ugnen på 225 grader i 20-25 minuter. Till det serverade jag en gräddsås som jag gjorde på spat som blev över i pottan.