Go Back
Skriv ut
Lammfärsbiffar

Lammfärsbiffar med feta- och ajvarsås

Maträtt Middag
Portioner 4

Ingredienser

  • 600 gram Lammfärs
  • 1 st Ägg
  • 75 gram Fetaost
  • 1-2 msk Ajvar Relish
  • 1/2 dl Hackad Persilja
  • smör att steka i
  • salt, peppar
  • 3 dl Grädde
  • 1-2 msk Ajvar Relish
  • 1/2 dl Hackad Persilja
  • salt, peppar

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienser och forma 8 avlånga biffar.

  2. Stek på medelvärme i ca 3-4 minuter på varje sida eller tills biffarna fått fin färg.

  3. Häll i grädde och ajvar när biffarna näsan är klara.

  4. Rör om och låt grädden koka ihop, smaka av med salt och peppar

  5. Tillsätt persiljan vid servering

  6. Servera med smörstekt strimlad vitkål eller broccoli.