Go Back
Skriv ut

Kabanoss med rotfrukter

Maträtt Middag
Portioner 2

Ingredienser

  • 4 st smala kabanoss
  • 1 halloumiost
  • 1 kålrabbi
  • 3 st rödbetor
  • 3 st morötter
  • timjan
  • salt , peppar
  • olja

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Skala och skär rotfrukterna i mindre bitar.
  3. Lägg i en ugnssäker form och strö över timjan, salt och peppar. Avsluta med ringla över olja
  4. Ugnsbaka i ugnen i ca 25 minuter
  5. Skiva och skär i mindre bitar, halloumiost, stek den sedan i smör/kokosfett eller olja. Stek på högvärme i början så att bitarna får en stekyta.
  6. Avsluta med att steka kabanossen när det är några minuter kvar på rotfrukterna.
  7. Lägg upp rotfrukten på ett stort fat, strö över halloumiost och avsluta med kabanosser.