Go Back
Skriv ut
Kesobröd

Kesobröd

8-10 st tekakor
Maträtt Bröd

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 250 gram Keso
  • 3 msk kokosnötmjöl
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1 1/4 dl kruskakli (kan ersättas med Fibrex)
  • 2 msk Fiberhusk
  • 6 tsk bakpulver
  • 50 gram kokosfett
  • 1 nypa salt
  • vallmofrön

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg, kokosfett och keso med stavmixer
  3. Blanda sedan samman allt med hjälp av en sked
  4. Lägg bakplåtspapper på två plåtar
  5. Klicka sedan ut smeten till 8-10 st tekakor
  6. Stö över lite vallmofrön
  7. Grädda sedan i ugnen i ca 20 minuter

Receptanteckning

Sätt ugnen på 200 grader Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg, kokosfett och keso med stavmixer Blanda sedan samman allt med hjälp av en sked Lägg bakplåtspapper på två plåtar Klicka sedan ut smeten till 8-10 st tekakor Stö över lite vallmofrön Grädda sedan i ugnen i ca 20 minuter