Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Risotto med räkor
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
10
minuter
minuter
Total tid
10
minuter
minuter
Måltid
Middag
Portioner
2
Kalorier
1
kcal
Utrustning
Rivjärn
Stekpanna
Ingredienser
1
Blomkålshuvud
200
gram
Skalade räkor
2
dl
Riven parmesanost
Salt o peppar
1
Vitlöksklyfta
2
st
Schalottenlök
Smör
Instruktioner
Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör.
Tillsätt salt, peppar och vitlök.
Låt småputtra tills blomkålen blir lite mjuk.
Tillsätt sedan parmesanosten, rör runt så att allt blandas samman.
Ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt redan räkorna och rör runt.
Klar att servera.