Skriv ut

Ketobollar

Ingredienser

  • 100 gram Smör, rumstempererat
  • 2 tsk Kardemumma
  • 2 tsk Kanel
  • 1/2 tsk Vaniljpulver
  • 1 dl Kokosflingor

Instruktioner

  1. Rumstempererat smör, ta fram i tid så att det hinner bli mjukt.

  2. Lägg smöret i en skål/bunke och blanda ner alla kryddor

  3. Blanda samman med en gaffel och häll i 1/2 del kokosflingor.

  4. Resten av kokosflingorna häller du upp i en djuptallrik så att du har något att rulla bollarna i.

  5. Nu ställer du in blandningen i kylskåpet en stund så att den stelnar lite.

  6. Håll koll så att den inte blir för stel.

  7. Nu rullar du de till 10 små bollar och därefter rullar du de i kokosflingorna och lägger de i en skål eller fat.

  8. Nu ställer du in de i kylskåpet så att de stelnar. Jag förvarar de i en skål med lock.