Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Marinerade grönsaker
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
10
minuter
minuter
Tillagningstid
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid
Tillbehör
Kalorier
1
kcal
Ingredienser
1
st
Zucchini
2
st
Paprika
1
st
Aubergine
1
st
Blomkål
1
st
Broccoli
1
st
Röd lök
Olivolja så att du täcker grönsakerna sedan i burken
Vitlök, finriven/grovhackad om så önskad
Salt, peppar
Kan även lägga ner färska örter, citronskal, fetaost osv - använd din fantasi
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Hacka så mycket grönsaker som du behöver och rosta de i ugnen. Jag valde att hacka de i väldigt små bitar.
Rosta de i ugnen i ca 15 minuter
Låt sedan svalna innan du lägger över de i burk. Häll sedan över olivoljan, vitlök och en nypa salt.
Om du täcker grönsakerna med olivolja håller de sig upp till 14 dagar i kylskåpet annars behöver du äta upp de inom några dagar.