Go Back
Skriv ut

Fisksoppa med ajvar

Maträtt Middag
Portioner 4

Ingredienser

  • 4 st laxbitar
  • 200 gram champinjoner
  • 1 gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 340 gram ajvar relish
  • 2 dl grädde
  • salt , peppar
  • 250 gram körsbärstomater
  • 70 gram färsk spenat

Instruktioner

  1. Skär laxen i mindre bitar.
  2. Skiva svampen, finhacka löken och vitlöken.
  3. Vispa ihop ajvar relish, salt och peppar i en kastrull.
  4. Lägg därefter ner lök, vitlök och svampen. Rör runt.
  5. Lägg även ner laxen.
  6. Sänk värmen och låt små puttra
  7. Dela körsbärstomaterna och lägg även ner de i kastrullen samt spenaten.
  8. Rör runt
  9. När du ser att laxen är genomkokt så är det klart att servera.