Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Fisksoppa med ajvar
Pernilla Lantz
Såå himla gott!
5
from 1 vote
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
20
minuter
minuter
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid
Middag
Kök
Sverige
Portioner
4
Kalorier
1
kcal
Utrustning
Stor kastrull
Ingredienser
4
st laxbitar
200
gram
champinjoner
1
gul lök
2
st vitlöksklyftor
340
gram
ajvar relish
2
dl
grädde
salt
, peppar
250
gram
körsbärstomater
70
gram
färsk spenat
Instruktioner
Skär laxen i mindre bitar.
Skiva svampen, finhacka löken och vitlöken.
Vispa ihop ajvar relish, salt och peppar i en kastrull.
Lägg därefter ner lök, vitlök och svampen. Rör runt.
Lägg även ner laxen.
Sänk värmen och låt små puttra
Dela körsbärstomaterna och lägg även ner de i kastrullen samt spenaten.
Rör runt
När du ser att laxen är genomkokt så är det klart att servera.