Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Biff Stroganoff
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Middag
Portioner
4
Ingredienser
600
gram
grytbitar av nötkött
1
gul lök
15
st champinjoner
salt
, peppar, paprikapulver
3
msk
tomatpure
2
dl
vatten
1
msk
kalvfond
2
tsk
dijonsenap
lite smör
2
dl
créme fraiche eller grädde
Instruktioner
Skiva champinjonerna och lägg ner i din Crock-pot.
Skiva den gula löken, (eller finhacka den ifall du har en känslig son mot just lök :-) så gjorde jag). Lägg ner i Crock-Pot.
Lägg i de andra kryddorna som smör, tomatpure, paprikapulver, kalvfond, dijonsenap och vatten. Rör runt så att det blandas.
Lägg även ner köttet i Crock-Pot.
Ställ in på låg temperatur och tiden på 6-8 timmar. Jag körde på 6,30 timmar.
När det är ca 20 minuter kvar rör du ner créme fraiche eller grädde.
Servera med blomkålsris eller som jag gjorde finstrimlad vitkål.
Vincent fick ris till sin portion.