Rostbiff: Börja med att gnid in köttet med salt, peppar och timjan. Bryn den sedan i en stekpanna med smör eller olja.Lägg sedan över i en ugnssäker form och ställ in i ugnen med en termometer. Innetemperatur 60 grader. Tar ca 20 minuter. Linda in köttet i folie när den är klar ifall det andra inte är klart.
Mandelyoghurt: Bland samman mandeln med yoghurten och smaksätt med salt och nymald peppar.Lägg upp i en skål och servera som tillbehör och detsamma gäller fetaosten.
Vitlöksstekt brysselkål: Ansa och dela brysselkålen i 4 klyftor. Skala och hacka vitlöken.Stek kålen i olivolja eller smör i ca 4-5 minuter i en stekpanna. Smaksätt med salt och peppar. Tillsätt vitlöken de sista minuterna av kålens stektid.Blanda runt och håll över i en skål.
När allt är klart skrivar du upp köttet i lagom tjocka skivor.