Marinad 1: Blanda samman allt i dubbla påsar och lägg ner köttet. Låt stå minst 4 timmar eller över natten.
Ta upp köttet och släng marinaden. Torka av köttet och bryn det runtom i smör och olja på medelvärme.
Sätt på ugnen 150 grader.
Sätt i en ugnstermometer i köttet och lägg ner i en ugnssäker form.
Låt temperaturen komma upp till 70 grader, dvs innetemperaturen.
När den är klar, tar du ut köttet och låter den vila i ca 10 minuter innan du skär upp köttet. Ska du äta köttet dagen efter lägger du den i kylen tills dess.
Marinad 2:Ta ut köttet ur kylskåpet om du gjorde ordning den dagen innan.Blanda samman marinad 2.
Skär filen i tunna skivor och lägg upp på ett uppläggningsfat.
Skeda sedan lite marinad 2 över skivorna. Servera sedan resterade vid sidan om.
Grönsakerna:Skölj och grovhacka grönsakerna och lägg på en ugnsplåt
Häll över olivolja, salt och timjan och blanda väl med grönsakerna. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter
Rör om efter ca 15 minuter och därefter lägger du Körsbärstomaterna på kvist överst ovanpå grönsakerna.