Go Back
Skriv ut

Pyttipanna LCHF/Keto

Maträtt Middag
Portioner 2

Ingredienser

  • 1 st Blomkålshuvud

Paprika, spenat, tomat, salladslök eller vanlig lök, zucchini

Korv med hög kötthalt, biffar, köttbit

  • Gurkmeja
  • Salt, peppar

Instruktioner

  1. Börja med att riva blomkålshuvudet

  2. Grovhacka grönsakerna och köttet som du vill ha det.

  3. Börja med att smörsteka blomkålsriset i rikligt med smör.

  4. Därefter kryddar/färgar du blomkålsriset med gurkmeja

  5. Låt det stå och gotta till sig lite, sänk till 1:an.

  6. Antigen lägger du ner alla grönsaker/kött tillsammans nu med blomkålsriset eller så steker du det vid sidan om.

  7. Steker du vid sidan om, häll över det sedan innan du serverar i ett stekpanna. Rör runt och smaka av ifall du behöver krydda med mer salt, peppar

  8. Klart att servera tillsammans med en klick majonnäs.