Börja med att strimla zucchini - jag använder en grönsakssvar när jag gör detta men det går lika bra med osthyvel. Lägg på ett hushållspapper så att de får suga upp vätskan.
Strimla sedan baconet i mindre bitar som du sedan knapersteker. Lägg över baconet i en skål med hushållspapper i botten som får suga upp det sista fettet.
Du låter fetter vara kvar så mycket som möjligt i stekpannan för nu ska du strimla kycklingen och steka det i baconfettet.
När kycklingen börjar få färg strör du över Madras Curry över allt och rör runt. Lite salt och peppar.
Nästa steg kan du göra på två sätt, antigen i en kastrull vid sidan om eller så gör du allt i stekpannan. Du väljer. Jag valde det sista alternativet.
Häll grädden över kycklingen och tillsätt kycklingfonden och färskosten. Rör runt hela tiden tills färskosten har smält ner i såsen.
Smaka av och låt den sedan stå och små puttra medan du dukar bordet.