Go Back
Skriv ut
lovbiffwok

Lövbiffwok

Maträtt Middag
Portioner 4

Ingredienser

  • 400 gram lövbiff
  • 1/2 vitkålshuvud
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 2 morötter
  • 1 vitlök
  • lite paprikapulver
  • lite soja - Tamaris
  • Persilja salt och peppar

Instruktioner

  1. Skär lövbiffen i små strimlor
  2. Riv vitkålshuvudet i strimlor
  3. Skala morötterna och hyvla den med en potatisskalare
  4. Skiva paprikan tunt
  5. Stek sedan alla grönsaker tillsammans på hög värme i en stekpanna
  6. Tillsätt den pressad vitlök och soja, rör runt
  7. Sänk värmen och låt stå och dra sig
  8. Ta fram ytterligare en stekpanna och stek lövbiffen på hög värmen
  9. Krydda köttet med salt, peppar och paprikapulver
  10. Stek köttet bara i några minuter, tills den fått fin färg
  11. Blanda sedan ner köttet i grönsaksblandningen och häll över lite lagom med persilja.
  12. Rör runt och servera direkt