Go Back
Skriv ut

Köttfärssås i Crock-Pot

Maträtt Middag
Keyword Crock-Pot

Ingredienser

  • 1 kg Nötfärs
  • 4 msk Kalvfond
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 burk Passerade tomater
  • salt, peppar, paprikakrydda, lökkrydda
  • 3 msk Tomatpure

Instruktioner

  1. Lägg ner köttfärsen i Crock-Poten

  2. Häll över alla kryddor och riv ner vitlöken, avsluta med att hälla över tomatpurén och passerade tomater.

  3. Rör runt så att allt blandas väl.

  4. Lägg sedan på locket, ställ in på lågtemperatur och 4 timmar

  5. Vi serverade smörstekt spetskål till men det funkar lika bra med vilken grönsak som helst. Strimlad Zucchini, morot, vitkål osv.