Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kyckling i kokos och ajvarsås
Recept från LCHF 2.0
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Middag
Portioner
4
Ingredienser
4
stora kycklingfileer
200
g
champinjoner
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
340
g
ajvar relish
2
dl
kokosmjölk -
jag köper märke Gant som finns på Hemköp
1/2
tsk
salt
1/2
tsk
peppar
250
g
körsbärstomater
70
g
blad spenat
Instruktioner
Putsa kycklingfileerna och skär de i strimlor.
Skiva svampen, finhacka löken och vitlök, fräs det sedan tillsammans med kycklingen i matfett.
Vispa ihop ajvar, kokosmjölk, salt och peppar och häll över i pannan. Låt allt koka ihop under några minuter.
Halvera tomaterna, tillsätt tomater och bladspenat och hetta upp snabbt och rör runt.
Servera genast