Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Torsk i tomatsås med blomkålsris
3
from 1 vote
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
5
minuter
Tillagningstid
20
minuter
Måltid
Middag
Portioner
4
Ingredienser
600
g
Torskrygg i filéer
4
dl
Crème fraiche
4
msk
Tomatpuré
1-2
Vitlöksklyftor
Salt och peppar
250
g
Cocktailtomater
1
dl
Riven ost
2
msk
Fiskfond
1
st
Blomkålshuvud, stort eller två lagom stora
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader
Lägg fisken i en ugnssäker form
Vispa ihop Crème fraiche, tomatpuré, vitlöken, fiskfond, salt och peppar.
Dela cocktailtomaterna och lägg runt fisken
Häll över såsen över fisken och tomaterna. Strö över den rivna osten.
In i ugnen i ca 20 min.
Servera sedan med smörstekt blomkålsris