Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Räksallad med dillmajonnäs
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
15
minuter
minuter
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid
Lunch
Portioner
2
Ingredienser
500
gram
Räkor med skal
4
st
Ägg
2
st
Avokado
1/2
Gurka
En skvätt citron
svartpeppar, salt
4
st
Romanosallad
2
nävar
Spenat
Dillmajonnäs
1
dl
Majonnäs
2
msk
dill, fryst
salt, peppar
Instruktioner
Blanda dillmajonnäsen och ställ den i kylskåpet under tiden du förbereder det andra.
Skala räkorna
Koka äggen
Dela, kärna ur avokadon och tärna avokadon
Skär gurkan i mindre bitar
Blanda samman avokado, gurka, citronsaft, flingsalt och peppar
Fördela salladen på två tallrikar, lägg över avokadoblandningen och toppa med räkorna
Skala äggen och dela äggen, lägg bredvid och klicka ut dillmajonnäsen