Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lax med chévre och rödkålssallad
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Middag
Portioner
4
Ingredienser
4
lax bitar
300
g
rödkål
salladsblad
3
msk
olivolja
1
msk
vit balsamvinäger
salt och peppar
1
burk svarta oliver
smör
150
g
chévre
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader
Strimla rödkålen tunt och blanda med salladsbladen.
Ringla över olivoljan, vit balsamvinäger och rör runt.
Smaka av med salt och peppar. Häll i även oliverna.
Stek laxen i ugnen i ca 15 minuter eller så gör du det i stekpannan. J
ag tycker det är smidigare att tillaga den i ugnen. När laxen sedan är klar smular du över chévre och serverar.
Jag hade även i solrosfrön i salladen.