Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Fiskbiffar på vitkålsbädd
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Måltid
Middag
Portioner
4
Ingredienser
4
st laxbitar
1/2
burk créme fraiche
1/2
röd lök - finhackad
salt
, citronpeppar
smör
Vitkål
Instruktioner
Börja med att finhacka rödlöken och lägg ner i en matberedaren.
Lägg i créme fraichen och salt, peppar.
Skär laxen i mindre bitar och lägg ner i matberedaren.
Kör runt tills det blir en smet.
Blött dina händer, använd en sked för att ta upp en "klick" fisk och forma till biffar.
Stek det i rätt hög värme i rikligt med smör, ca 2 minuter på varje sida.
Strimla vitkålen fint, nästan som spaghetti och lägg upp på din tallrik.
Vill man kan man även blanda ner lite spenat.