Go Back
Skriv ut
Höstgryta

Högrevgryta alá Pernilla

Maträtt Middag
Keyword Crock-Pot
Portioner 6

Ingredienser

  • 1 kg grytbitar på högrev
  • 6 st morötter , rätt stor
  • 3 st palsternacka , rätt stor
  • 1 st sötpotatis
  • 2 st gul lök , stora
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk vatten - fyll på burken för krossade tomater
  • salt , peppar
  • 3-4 msk Oxfond

Instruktioner

  1. Skala och finhacka alla rotfrukter.
  2. Grovhacka den gula löken och vitlöken.
  3. Lägg ner i Crock-Poten och häll över den krossade tomaterna och fyll på med en burk vatten.
  4. Häll i fonden, salt, peppar och rör runt.
  5. Därefter lägg ner grytbitarna, rör runt.
  6. På med locket och ställ in Crock-poten på lågtemp, tiden på 6-8 h.