Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lammförsbiffar
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
10
minuter
minuter
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Måltid
Lunch, Middag
Portioner
4
Ingredienser
500
gram
Lammfärs
1
st
Ägg - jag valde bort det pga min matintolerans
1,5
msk
Paprikapulver
1,5
msk
Spiskummin
1
tsk
Kanel
2
tsk
Salt
Lite peppar
Smör, Ghee eller Olja att steka i.
Instruktioner
Ta fram lammfärsen en stund innan du ska göra biffarna så att de blir rumstemperatur.
Blanda samman alla kryddor med lammfärsen.
Rulla därefter dina biffar eller järpar. Jag gjorde de lite mer avlånga som järpar.
Stek de sedan i olja, ghee eller smör. Börja på lite högre värme så att de får en stekyta därefter sänker du temperaturen och låter de steka klart.
Till det serverade jag guldris, se nästa recept.
Keyword
Kött