Tillbehör, du väljer själv vad du önskar men vi hade sallad, rödlök, fetaost, tomat och vitlökssås
Instruktioner
Låt nötfärsen bli rumstempererad så blir den lättare att blanda och hantera.
Lägg nötfärsen i en bunke och häll över alla kryddor.
Blanda sedan allt tillsammans, jag använde elvispen för att få allt blandat.
Sedan försöker du att trycka ut all luft i nötfärsen och forma den till en limpa. Tänk på att den ska få plats i din Crock-Pot. Så gör den lite högre och kortare.
Ta nu fram folie och rulla in din kebab-limpa i foliet. Nyp inte ihop sidorna, det är för att vätskan ska kunna rinna ut.
Stäng nu locket och ställ in din Crock-Pot på Låg temperatur 5-6 timmar.Vill du kan du även köra den på hög, fast då på 3-4 timmar.
När den är klar, låt den vila i ca 20 minuter
Därefter skär du upp ditt kebabkött i tunna skivor, eller om du använder din osthyvel för att få ännu tunnare skivor. Jag använde filé kniven.