Salt, pepparjag höftar alltid och häller på tills det känns bra.
Sojajag höftar alltid och häller på tills det känns bra.
2-3mskKalvfondjag höftar alltid och häller på tills det känns bra.
10dropparWorcestersås
Till såsen efteråt
2-3dlGrädde
1-2dl Vätska från höstgrytan
100gramFärskost
Salt, peppar
Instruktioner
Börja med att grovhacka allt och lägg ner i din Crock-Pot.
Tillsätta märgben och alla kryddor och blanda allt samman.
Sätt på locket och ställ in timer på Slowcooking och 7 timmar
Nu kan du låta den jobba under dagen, jag brukar röra runt efter ca halva tiden.
När den är klar så låter jag den stå en stund för att svalna. Grytan blir mycket godare ifall du äter den dag två.
Jag häller alltid upp den i en skål som jag låter svalna innan jag ställer in den i kylskåpet. Dagen därpå tillagar jag den med en gräddsås och låter så mycket som vätskan vara kvar. Låter gräddsåsen tillsammans med köttet gotta till sig och därav låter jag den sjuda en stund innann servering.
Gräddsåsen gör jag med en stor klick färskost för att få den att tjockna lite.
Till allt detta serverar jag alltid blomkålsris som jag smörsteker lite lätt.