Skriv ut

Fiskgryta Crock-Pot Express

Förberedelser 17 minuter
Tillagningstid 3 minuter
Total tid 20 minuter
Portioner 4

Ingredienser

  • 600 gram Lax
  • 1 st Gul lök
  • 1 st Röd Paprika
  • 1 st Gul Paprika
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 1 tsk mald Ingefära
  • 2 tsk Paprikapulver
  • 1 tsk Spiskummin
  • 1 tsk Cayennpeppar
  • 1 burk Krossade tomater
  • 3 dl Kokosmjölk
  • Salt, peppar och lite dill ovanpå till servering

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och paprikorna i små bitar.

  2. Sätt på din Crock-Pot Express så att du kan steka de med lite kokosfett. Sätt på läge Brown/Saute.

    Har du vanlig Crock-Pot stek du i en stekpanna tills de mjuknar lite.

  3. Crock-Pot Express - När allt är stek häller du i allt annat, dvs krossade tomater, kryddor och fisken som du har delat i mindre bitar.

    Vanlig Crock-Pot - lägg över allt i din potta. Tillsätt alla kryddor, krossade tomater och fisken som du har delat i mindre bitar.

  4. Crock-Pot Express - När du är klar så ändrar du om till Steam och ställer in 3 minuter och trycker på start. På med locket. Glöm ej att stänga ventilen.

    Vanlig Crock-Pot - På med locket och ställ in på låg temp och ca 2 timmar

  5. Crock-Pot Express - Låt den stå i ca 10 minuter tills trycket har sjunkit. Öppna ventilen försiktigt så att du inte bränner dig.