Skriv ut

Tryckkokt Lax i Crock-Pot Express

Portioner 4

Ingredienser

  • 600 gram Lax
  • 1 dl Vatten
  • Salt, peppar

Instruktioner

  1. Dela laxen i två lika stora bitar och smaksätt med salt och peppar.

  2. Lägg ner laxbitarna i din Crock-Pot Epxress och häll över 1 dl vatten

  3. Sätt på din Crock-Pot Express och ställ in timer på Steam och tiden på 6 minuter och tryck sedan på start. Glöm ej att stänga ventilen så att den kan bygga upp ett tryck.

  4. Nu värmer din Crock-Pot Express upp. När den sedan är klar börjar den räkna ner efter din tid.

  5. När den väl är klar låt den stå på eftervärme i ca 10 minuter innan du öppnar ventilen och låter trycket  sjunka.

  6. Klart att plocka upp försiktigt och servera.

  7. Till detta serverade jag guldris och en krämig dillsås.