100gramPhiladelphia ostPhiladelphia ost som du smälter ner för att tjocka såsen med ifall du äter LCHF, Keto eller lågkolhydratkost annars reder du med önskat tillbehör.
Instruktioner
Ta salt och peppar runt hela fransyskan innan du steker den i en stekpanna för att få en fin stekyta runt omkring köttet.
Grovhacka den gula löken och krossa vitlöken, lägg den tillsammans med köttet i stekpannan en stund för att löken ska mjukna lite.
Därefter lyfter du över allt till din Crock-Pot.
Tillsätt sedan alla andra ingredienser så som öl, saften, kryddorna. Rör runt och snurra runt köttet så att allt blandas.
I med en kött-termometer i mitten av köttet och sätt på locket. Nu väntar du tills innetemperaturen blir 70 grader.
Då stänger du av din Crock-Pot och låter köttet vila en stund innan du paketerar in den i folie.
Nu tar du skyn och gör önskad mängd sås. Låt den småputtra ett tag så att alla smakar får gotta till sig. Under tiden kokar du potatis eller gör ugnsrostade brysselkål i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter.