Visst blir man glad av vackra färger, även på tallriken!

Här är ett utav recepten som kommer från Fanny Lindkvist, Lesscarbs, ny kokbok Det stora Matäventyret.

Just detta receptet har jag fastat för, vet inte varför men det passar mig verkligen bra. Precis som Fanny skriver i kokboken så är detta en guldrätt, beror det på färgen tro 😉

Själva basen i receptet är blomkålsris som man färgar gult med gurkmeja, lite örtsalt sen är det bara fantasin som sätter stopp för vad man kan och inte kan lägga till.

Så här tänker jag, spenat, salladslök, rödpaprika, tomat, fänkål, aubergine och broccoli, till detta kan man sedan servera köttbullar, kyckling, köttbit, vegetarisk, halloumi eller varför inte färska räkor!! Oj det måste jag testa till helgen  😛

Se vilka härliga färger!

Guldris
Till recept

Här nedanför har ni lite bilder på när jag gjort guldris, först åt vi köttbullar till, men igår åt vi kyckling till och en klick majonnäs. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.