Destination Bokenäset

Spakväll hos Destination Bokenäset

Förra fredagen körde jag upp till Uddevalla för att ha en mysig spakväll tillsammans med två vänninor hos Destination Bokenäset. Ett glas bubbel, härligt häng och mycket skratt var precis det jag behövde efter en intensiv vecka.

I fredags checkade jag ut lite tidigare från mitt arbete för att köra genom Göteborg och Tingstadstunneln, för att ta mig upp till Uddevalla och Bokenäset där en utav mina vänninor bor. Vi hade nämligen bokat in oss på Spakväll hos Destination Bokenäset. En spakväll med ett glas rosa bubbel, chark- och osttallrik och härligt häng tillsammans med Kajsa och Linda. Vi alla tre cyklar MTB så det är vår gemensamma nämnare och så har vi väldigt spännande planer tillsammans för 2023.

Destination Bokenäset
Välkomna till Destination Bokenäset!

Under kvällen blev det massa härligt snack, bubbelpool, bastu och bad. Destination Bokenäset har två bubbelpooler utomhus, en stor bastu med utsikt över havet och en pool inomhus. Det är ett litet men mysigt spa och det var helt perfekt lugnt där när vi var där.

Destination Bokenäset
Vår chark- och osttallrik som vi mumsade på under kvällen. Såå himla gott!

Vi började med att sitta i bubbelpoolen ute, snacka om allt mellan himmel och jord. Drack ett glas bubbel och nöjt av omgivningen. Därefter blev det chark- och osttallrik vid relaxen. En sväng till bastun, även om jag inte gillar att basta. Helt magiskt att sitta där och titta ut över havet, synd bara att det inte var upplyst utmed havet när det mörknade.

Destination Bokenäset
Jag, Linda och Kajsa myser i bubbelpoolen med ett glas bubbel!

Efter våra timmar hos Desitination Bokenäset åkte jag och Linda hem till henne och Kajsa hem till sig. Jag sov över hemma hos Linda eftersom vi hade planerat att cykla MTB tillsammans kring Bokenäset och det området där Linda bor. Helt underbart att bege sig ut i alla härliga färger. Måste säga att jag verkligen gillar hösten och alla dess färger eller vad säger du? Magiskt!

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.