Fiskpinnar med blomkålsris

Igår gjorde Anders middag, vi hade tinat upp lite lax så han gjorde hemgjorda fiskpinnar på lax.
Till detta blev det blomkåls ris som smörstektes och sedan en liten sallad till och en klick majonnäs. Mums säger jag bara….. såå gott!

Som panering använder han fiberhusk och sesamfrön.
Börja med att vispa 2 ägg lätt, rulla laxbitarna i ägget och sedan i sesamfröblandningen.
Lägg sedan i en ugnssäker form, ställ i ugnen ca 10-12 min på 200 grader.

Riv blomkål, stek detta sedan i en kastrull med smör, ca 3-4 msk smör. Rör runt hela tiden, smak sätt med lite chiliflaks. Stek tills smöret är inkokt i riset.

Mannen är bra på att laga mat eller hur?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.