Coleslaw – mjölkfri
10 januari 2019
Nu i helgen när jag gjorde Keto-biffar och järpar, passade jag även på att göra en glasburk med Coleslaw.
Ni som följt mig ett tag nu vet att jag älskar när det är enkelt och detta är enkelt. Perfekt att kunna ha i kylskåpet. Bara att ta fram som tillbehör till kyckling, en köttbit eller en biff. Snabbt, enkelt och du får en bra middag helt enkelt. Jag har varit dålig på att göra Coleslaw men ska helt klart bättra mig nu när jag gjort ett gång biffar som jag lagt i frysen. Kan det inte bli enklare….
Coleslaw – mjölkfri
Förberedelser 10 minuter minuter
Tillagningstid 5 minuter minuter
Total tid 15 minuter minuter
Måltid Tillbehör
Portioner 6
Ingredienser
- 700 gram Vitkål
- 1/2 st Paprika
- 1,5 dl Majonnäs
- 2 msk Vinäger
- Salt, peppar
Instruktioner
- Börja med att skära kålen i tunna skivor och dela de gärna även på längden så att det blir enkelt att ta ur din burk sedan.
- Gör detsamma med paprikan och lägg allt i en skål.
- Tillsätt majonnäs, vinäger och rör runt, smaka av med salt och peppar.
- Lägg över i din burk och ställ in i kylskåpet. Klarar sig upp till en vecka i kylskåp.
Keyword Tillbehör
Föregående
Barn och lågkolhydratkost
Nyare