Om Pernilla

Pernilla Lantz heter jag som skriver och driver denna blogg som funnits sedan 2013. Här skriver jag om mitt liv, träning och den mat jag äter, lågkolhydratkost. Inspiration hämtar jag från kokböcker, andra bloggare eller tidningar.

Anledningen till att jag lade om kosten var många men framför allt vägde jag för mycket. Läs mitt inlägg från 2016 då jag skriver lite om det,

Recepten jag har gjort hittar du under fliken, Recept. Vi köper allt vårt kött och ägg hos vår lokala bonde i Lindome, Gödebergs Gårdsbutik. Förutom mitt intresse för kost så tycker jag om att röra på mig i form av löpning, styrketräning eller bara vara ute i naturen.

Mitt mål med träningen är att må så bra som möjligt, få en stark kropp som orkar av vardagen. Under fliken Min Träning hittar du mitt träningsschema.

Jag sätter hela tiden upp mål med min träning i form av olika utmaningar eller lopp. Jag har sprungit ett maraton, vårrus och midnattslopp. OCR lopp och Tjejvasan. Hela tiden olika utmaningar.

Du hittar alla mina resultat under fliken Tävlingar.

Förutom på min egna blogg så bloggar jag även på Matkärlek

Instagram: Pelantz 

Facebook: Pernilla Lantz, lågkolhydratkost och rörelse

PR/Annonsering/Samarbete

Jag gör gärna samarbeten på bloggen eller på mina social media kanaler så länge det känns relevant för mig, bloggen och mina läsare/följare.

Läs vidare på sidan PR/Annonsering/Samarbete eller kontakta mig, enklast via formuläret.

Jag hoppas att du gillar min blogg och att jag inspirerar dig till hälsosammare livsstil.

Foto: OH Honey Photography

2 kommentarer

  1. Tack gode Gud för såna dom dej. Hittade dig på Facebook idag. Följer dej nu. Är en tjockistant som gått upp å ner under åren. Började 4 v LCHF här i aug har tappat 6 kg med grädde smör o gosaker. Har trillst tillbaka t s
    Kolhydratträsket men drar mig tillbaka t LCHF-tänk. Kände igen magbesvären so nu börjar ge sig. Blodsockervörden o blodtryck går gått ner. Kommer följa din blogg o recept. Tack för inspiration att fortsätta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.