25 osockrade år!

I helgen var jag tillsammans med Emelie på Bittens 25 års jubileum. Bitten Jonsson har nämligen fört kampen mot socker och sockerberoende.

Du kanske har läst boken Sockerbomben, det är nämligen en bok som Bitten har skrivit. Jättebra och intressant.

Vi var 370 st som hade samlats nu i lördags på Hotel Birger Jarl i Stockholm för att fira henne. Moderator var Annika Dopping och de som talade under eftermiddagen var, Bitten själv, Ewa Meurk, Babben Larsson, Anna Fernholm – kostfonden, My Westerdal med flera.

Det är väldigt intressant att höra alla berättelser och under Babbens föreläsning tror jag alla båda skrattade och grät. Alla kände ingen sig och alla var bland vänner!

Sen på kvällen blev det mingel middag, där det bjöds på kallskuren kalvstek med ugnsbakad blomkål och dijoncremé med en näve spenat. Jättegott! Jag och Emelie avslutade kvällen med att ta ett glas bubbel tillsammans med Fredrik, som jag har träffat många gång både på LCHF Kryssningen men framförallt LCHF Campingen i Säffle.

Givetvis när man reser med en PT och träningsglad Pernilla så var vi i gymmet redan klockan 06:00 för att hinna köra ett helkroppspass innan frukosten började klockan 07:00. Vårt tåg gick nämligen hem redan strax innan kl 09:00.

En helt underbar helg i Stockholm där vi träffade många nya och gamla vänner och bekanta.

Här kommer lite bilder från helgen!
Jag och Emelie på tåget till Stockholm
Vårt hotellrum
Vi passade på att äta snabblunch innan det skulle börja, in action Emelie!
Bitten Jonsson, Ewa Meurk, Anders Olsson och My Westerdal
Ann Fernholm, Börje Dahl, Annika Strandberg-Schmidt och Milla Martin
Ewa, Bitten och Babben
Mingel middagen vid ett ståbord
Fredrik tog ett kort på mig och Emelie innan vi gick och lade oss.
Kl 06:00 Gym-time!
Blev ett skönt helkroppspass på 40 minuter innan frukost
Frukost hos Hotell Birger Jarl

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.