Scrambled Pannkaka med bär

Har ni som jag alltid ägg i kylskåpet? Ibland har man idé torka på vad man ska äta till lunch eller middag.

Ibland sitter jag hemma och jobbar, har telefonmöten, administrationsdag och då kan det vara skönt att göra något enkelt. Man orkar inte göra något avancerat, det finns inga rester i kylskåpet man kan äta.

Då passar detta recept perfekt, nämligen Scrambled pannkaka som jag hittade för en tid sedan hos Fanny, Lesscarbs.se. Enl hennes recept ska man ha i kardemumma men jag valde kanel istället.

uppdaterad 170604

Supergott även med kardemumma

Scrambled Pannkaka

Portioner 2

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1,5 dl grädde
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 0,5 tsk kanel

Instruktioner

  1. Bland samman allt i en bunke.

  2. Stek sedan i en stekpanna och rör runt under tiden.

    Tänk helt enkelt äggröra =)

Lyxfrukost med bär och grädde

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.