Min födelsedag och Anders middag – Köttfärssås med zucchinipasta

Igår var det min födelsedag och nu är jag äntligen 42 år 🙂 givetvis fixade Anders middagen – Köttfärssås med zucchinipasta. Såå gott och enkelt enligt han själv ….. hahah

Anders och Vincent överraskade mig med att köpa en ny kamera till mig. Jag fick en kompaktkamera, märke Sony. Så snygg och liten. Passade perfekt i min handväska!

Vad tycks?

Givetvis går det att koppla upp via WIFI så att man snabbt och smidigt kan ladda över bilderna. Det bästa är att man även kan göra videoinspelningar. Kanske ska börja Vlogga 🙂

 

Till middag bjöd Anders sedan på köttfärssås med zucchinipasta – dvs strimlad zucchini som man sedan steker lätt så att den blir varm. Tips om du vill ha mer smak på din köttfärssås ska du låta den små puttra länge, minst 60 minuter men har man inte tiden så har man inte.

Anders köttfärssås med zucchinipasta

Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 30 minuter
Portioner 4

Ingredienser

  • 500 gram Nötfärs
  • 1 paket Bacon
  • 5 st Stora champinjoner
  • 10 st Cocktailtomater
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 1 msk Rödpesto
  • 2 tsk Chipotlepasta
  • 2 msk Philidelphiaost
  • 2 msk Kalvfond
  • 2 msk Tomatpure
  • 1 st Gullök
  • Salt, peppar
  • 70 gram Spenat
  • 2 st Zucchini att strimla som pasta

Instruktioner

  1. Finhacka löken och stek den mjuk.

  2. Tillsätt nötfärsen, bacon, champinjonerna och stekt den i smör eller kokosfett.

  3. Tillsätta resten av kryddningen och rör runt, låt små puttra en stund

  4. Tillsätt sedan tomaterna, spenaten och rör rund. Låt nu stå och små puttra en stund medans du strimlar eller river zucchinin.

  5. Värm sedan upp den strimlade zucchini i en stekpanna med lite smör. Mycket salt

  6. Klart att servera hälsar Anders!

Du kanske även gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.